Aanhanger rijbewijs in één dag halen in Tiel

Ik heb afgelopen april bij rijschool Wesseldijk in Tiel in één dag mijn aanhanger rijbewijs gehaald: het BE rijbewijs. Ik ben heel goed geholpen bij de rijschool!

Toen ik aangaf dat ik in een dag mijn aanhanger rijbewijs wilde halen werd er gelijk een datum geprikt. Bij het rijbewijs BE is het namelijk meestal zo dat je in de ochtend gaat oefenen en dan in de middag je examen doet. De communicatie met rijschool Wesseldijk ging echt super makkelijk en snel en er was zo een datum geprikt. Ik had om 09:00 mijn eerste les en aan het einde van de middag mijn eindexamen.

be rijbewijsIn de ochtend gingen we dus oefenen en lessen en de instructeur was heel vriendelijk en legde me alles uit. Hij was gezellig en praatte over leuke dingen maar ook over nuttige dingen zoals het aankoppelen van de aanhanger enzo. Daar vragen ze vaak ook naar tijdens het examen dus dat was wel handig. We gingen ook bijzondere verrichtingen oefenen.

Het examen is wel spannend, maar je kan natuurlijk al rijden, dus ik maakte me niet zo druk. Na een stukje rijden en bijzondere verrichtingen was ik in één keer geslaagd!!!