Afval container ombouw

Vroeger had ik maar een grijze container voor al mijn afval. Daarna kreeg ik er een groene container bij voor onder andere het tuinafval. En nu heb ik er ook nog een blauwe container bij gekregen voor het papier en ook nog een container voor plastic afval. Ik heb nu dus vier containers in mijn tuin staan. Maar deze vind ik zo lelijk. Ik ben toen op zoek gegaan naar een mooie afval container ombouw.

Verschillende opties

Ik heb diverse sites bekeken, maar zag nergens een mooie ombouw voor om mijn containers. En toen kwam ik op de site van propetto.nl. Hier hadden ze een mooie ombouw voor mijn containers. Ze hadden enkele, maar ook dubbele. Ik heb voor 2 dubbele gekozen, omdat ik daar twee containers in kwijt kan. De ombouw is van hout gemaakt en valt daarom niet echt op in mijn tuin. Daarnaast heb ik gekozen voor een speciaal scharnier, deze zorgt er voor dat ik mijn afval heel eenvoudig in de kliko kan gooien. De ombouw kan aan de voorkant open, zodat de container er makkelijk ingereden kan worden. En uiteraard kan hij ook aan de bovenkant open, zodat ik via die weg mijn afval kwijt kan. Super handig en mooi! Ik ben erg tevreden!