American factoring, lees meer over dit handige systeem

American factoring is iets waar ik sinds kort gebruik van maak. Dit systeem is zeker aan te raden onder de zzper’s. Het is namelijk mogelijk dat jij je debiteurenbeheer uit handen kan geven. Maar ook kun jij ervan op aan dat jij binnen 24 uur je geld al op de rekening hebt staan. Hierdoor weet jij bij voorbaat al dat je niet meer achter je debiteur aan hoeft te gaan.

American factoring

American factoring scheelt mij een hoop tijd

Dankzij American factoring scheelt het mij een hoop tijd. Het gaat namelijk als volgt in zijn werk. Finqle koopt als het ware jouw factuur die is gericht aan je debiteur. Jij ontvangt het factuurbedrag en vervolgens gaat Finqle ervoor zorgen dat de debiteur aan hen betaald. Hierdoor wordt de totale omkijk uit handen genomen. Nu kan ik mij zorgeloos richten op het ondernemen en alle betalingen zijn netjes voldaan. Zeg nu zelf dit is een prettige gedachte toch?

Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Ik weet zeker dat je net zo enthousiast bent als ik wanneer je hier ook gebruik van gaat maken. Daarom mocht deze aanrader niet op dit blog ontbreken.