Een handig narrowcasting systeem

met een goed narrowcasting systeem kunt u ontzettend veel bereiken. Niet alleen worden uw zaken goedkoper, het kost ook nog eens minder moeite!

Narrowcasting is het tonen van informatie, video’s of foto’s op diverse beeldschermen in uw bedrijf. De specialisten van Screenlink komen graag een keer bij u langs om een demonstratie van hun diensten te laten zien. Hierbij komt u er ook meteen achter welke van de verschillende soorten software bij uw bedrijf past.

Waarom heeft u dit systeem nodig?

Het is een ontzettend overzichtelijke manier om informatie over te brengen naar bijvoorbeeld klanten, collega’s en patiënten. Narrowcasting is niet alleen overzichtelijk maar ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. De content op het scherm is ontzettend makkelijk aan te passen waardoor het snel veranderd kan worden. Ook is deze dienst relatief goedkoop, er zitten dus bijna geen minpunten aan. Door deze dienst hoeft u veel minder moeite te doen om verder reclame te maken, u hoeft geen folders, reclameborden enzovoorts meer te maken.

Bent u geïnteresseerd in de Narrowcasting? Dan bent u altijd welkom om contact op te nemen met Screenlink. Ook kunt u voor verdere informatie altijd kijken op de website, hier kunt u meer informatie vinden over Narrowcasting en haar verschillende mogelijkheden.