Ervaring met tumble trimmer elektrisch?

Ik ga de tumble trimmer elektrisch aanschaffen. Iemand ervaring hiermee? Ik zie op de site goede dingen er over en na wat research op het internet lijkt het mij het beste om hier voor te gaan. Ik heb het een tijdje niet meer gedaan dus moet echt weer even opstarten. Maar dat komt wel goed, ik heb groene vingers, dus ben goed in wat ik doe. Dat heb ik altijd al gehad eigenlijk, vroeger ging ik altijd met mijn opa tuinieren, daar koester ik goede herinneringen aan, het had iets fijns, alsof je je echt geborgen voelde. Ik weet niet waarom dit woord opeens in mij opkomt, maar ja, het is dus wel zo. Ik mis mijn opa nog wel eens, die man had altijd goede wijsheden. Ik wil het echt weer goed oppakken, dus dagelijks er mee bezig zijn, ik denk dat dit echt het beste werkt, je kan het namelijk niet even laten liggen snap je, dan kan je zoiets meteen verzieken, het is net als een huisdier ofzo, je moet er goed voor zorgen. Ik laat wel even weten hoe de tumble trimmer elektrisch straks is, denk namelijk wel dat ik hem gewoon ga kopen. Alles zegt dat ik het moet doen dus ja, dan moet je het soms ook gewoon even doen, zo is het toch?

logo-1