Ervaring uitvaartverzorgers Rijswijk

Hierbij wil ik de uitvaartverzorgers Rijswijk bedanken voor de manier waarop ze de uitvaart van mijn familielid hebben begeleid afgelopen maand. Via een kennis zijn we gewezen op jullie onderneming en we zijn hier erg tevreden over.

Wat voor ons vooral opviel is dat jullie echt de tijd nemen om alles vooraf door te nemen met de familie. Verschillende meningen en ideeën waren daarin welkom om genoemd te worden. Als er verschillend gedacht werd, hielpen jullie ons een juiste middenweg te vinden. We voelden ons echt gehoord hierdoor.

Er waren van te voren vier verschillende pakketten waaruit wij konden kiezen. Het was vooraf duidelijk wat de verschillen waren in de pakketten en zij konden ons hierin ook advies geven. Wij hebben gekozen voor het pakket begrafenis excellent en waren hier erg tevreden over.

We stelden het ook erg op prijs dat we een vast contactpersoon hadden vanuit de uitvaartverzorgers. Dit maakt de communicatie duidelijk en prettig. Je hoeft je verhaal dan ook maar een keer te doen en het voelde erg persoonlijk. Een volgende keer zouden wij weer contact met jullie opnemen. Nogmaals hartelijk dank voor de goede begeleiding en zorgen.