G4s veiligheids-trainingen op eigen locatie

G4s veiligheids-trainingen zijn er in verschillende soorten. Een cursus kan 1 tot 5 dagen duren, afhankelijk waarvoor je kiest. Het is zelfs mogelijk om op eigen locatie deze cursus te gaan volgen. Er is dan de beschikking over 30 compleet ingericht voertuigen. Tevens  beschikken zij over twee met oefenfaciliteiten ingerichte trailers, die het realistisch trainen op locatie een extra dimensie geven. 

Onlangs hebben wij de in-company training gehad en het was zeer interessant. Behalve dat wij veel theorie moesten leren, kregen wij ook praktijklessen. Het leuke hieraan was, dat je zelf een scène mocht oplossen. Natuurlijk had je eerst de nodige uitleg gekregen en daar na mocht jij het in de praktijk gaan uitvoeren. De trailers die hiervoor werden gebruikt waren erg realistisch. G4s veiligheids-trainingen

Zeer interessante G4s veiligheids-trainingen volgen

De G4s veiligheids-trainingen die wij in-company hebben gevolgd, waren er gleerzaam. Iedereen heeft van het begin tot het einde aandachtig zitten luisteren. De praktijkoefeningen maakten het helemaal af. Vooral de oefening om een brandje te blussen was erg leerzaam. Natuurlijk hoop ik dit nooit in het echt mee te hoeven maken. Daarom is het wel interessant om te weten wat je in zo een soort situatie moet doen.  In ieder geval niet in paniek raken.

G4s veiligheids-trainingenDoor heel Nederland is dit trainingsbedrijf wel te vinden. Jaarlijks worden hier 80.000 cursisten getraind om in een bepaalde situatie te kunnen helpen. Dit bedrijf voldoet aan de  belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen. Wil jij weten aan welke richtlijnen dit bedrijf precies voldoet, neem dan een kijkje op hub website. Tevens kan je hier ook zien welke cursussen zij allemaal geven. Mocht jij interesse hebben in één van deze opleidingen, dan kan jij je hier inschrijven. Tevens is het mogelijk om hier een offerte op maat aan te vragen. Zo weet je precies wat de kosten gaan worden als jij en jouw bedrijf een opleiding hier willen gaan volgen.