Heeft u last van fibromyalgie?

Ik merkte dat ik steeds meer last kreeg van mijn handen en dat was heel vervelend want ik ben schoonmaker en dan moet je je handen altijd gebruiken. Iedere keer als ik een doekje moest uitwringen, merkte ik dat ik last had van mijn vingers en op een gegeven moment meende ik dat het gewoon een kwestie van even rust nemen, maar na de vakantie was het gevoel alleen maar erger geworden. Ik ben daarom gaan kijken wat er toch met mij aan de hand zou kunnen zijn want je wilt geen pijn hebben. Ik ben toen online gaan zoeken naar wat mijn symptomen zouden kunnen zijn en toen schrok ik mij een hoedje. Ik las namelijk dat de kans aanwezig was dat ik fibromyalgie had. Dat was heel vervelend om te horen want ik ken meerdere mensen met fibromyalgie en ik heb gezien dat dit een heel nare aandoening is. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om meer over fibromyalgie te weten te komen en ik ben toen gaan kijken welke mogelijkheden er waren om ten eerste meer details over fibromyalgie te weten te komen en om daarna te zien wat ik eventueel aan fibromyalgie zou kunnen doen. Ik ben wederom online gaan zoeken omdat je online toch vaak de meest interessante dingen kunt vinden en ook omdat dit een van de meest eenvoudige manieren van informatie zoeken is, ben ik hier gaan kijken naar mogelijkheden. Ik heb toen de site Hierhebikpijn.nl gevonden en deze pagina maakte gelijk een goede indruk op mij. Ik heb gezien dat je hier op de site heel veel kennis kunt opdoen over fibromyalgie en ik heb de mogelijkheden van deze site daarom grondig doorgenomen. Mocht u ook graag meer over fibromyalgie willen weten, dan is deze site een heel goed beginpunt omdat u hier namelijk kunt zien wat deze ziekte allemaal qua gevolgen heeft, maar ook wat u kunt doen om te zorgen dat u uw fibromyalgie aanpakt. Ik heb gezien dat ik een keer langs een therapeut moest gaan om mijn klachten te bespreken.

Ik weet dankzij deze site wat ik aan mijn fibromyalgie kan doen


Ik wilde graag iets aan mijn fibromyalgie doen omdat ik er niet op zat te wachten dat ik heel lang heel veel pijn zou hebben. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen omdat ik gemerkt heb dat je op Hierhebikpijn.nl goed kunt zien wat je kunt en moet doen om te zorgen dat je minder last krijgt van je aandoening. Ik kan iedereen met fibromyalgie daarom ook aanraden om hier een keer op de site te gaan kijken.

Ik kon de klachten verminderen

Ik heb mij uiteindelijk tot een dokter gewend en deze heeft ook geconstateerd dat ik fibromyalgie had. Ik ben dankzij Hierhebikpijn.nl met de juiste mensen in contact gekomen om de klachten te verminderen. Kortom:

  • Ik ben blij dat ik op deze site ben gaan kijken
  • Ik heb gemerkt dat ik hier heel goede info kon vinden
  • Ik merk dat mijn klachten minder zijn geworden

Kijk ook nog even op Hierhebikpijn.nl voor meer info.