In vijftien weken online marketing medewerker

In vijftien weken kun jij opgeleid worden tot online marketing medewerker. Na die vijftien weken heb je dan een diploma dat vergelijkbaar is met een mbo-4 opleiding. En het mooiste daarvan is dat je niet eens iedere dag naar de les hoeft. Je hoeft maar één keer in de week naar de klas te komen. Je hebt dan een les die drie uur duurt, maar daarna heb je weer een week voor jezelf. In die tijd zal je wel je huiswerk moeten maken als je het diploma wil halen.

Waarom deze opleiding?

De opleiding online marketing medewerker is dus relatief kort en het levert je wel een diploma op. Bovendien is er veel vraag naar online marketing medewerkers. In een tijd waar de online aanwezigheid van een bedrijf steeds belangrijker wordt, is het zeker handig als je bent opgeleid voor de functie. Het geeft je een voorsprong op andere sollicitanten. Het fijne van de online marketing medewerker opleiding is dat je deze bijna overal in Nederland kunt volgen. En omdat lessen ook ’s avonds gegeven worden, kun je het prima combineren met je huidige kantoorbaan bijvoorbeeld.

De inhoud van de opleiding

Als je liever in de ochtend les hebt, kan dit ook gewoon. De lessen in de ochtend starten om 9 uur en in de avond starten ze om 7 uur. Tijdens de opleiding online marketing medewerker worden verschillende onderwerpen behandeld. Dit begint met marketing en online marketing. Daarnaast wordt aandacht besteed aan effectieve websites en aan social media. Hierna krijg je meer kennis over zoekmachinemarketing en mobiele marketing. Tot slot gaat de opleiding over content. En dat allemaal in 15 weken.