Leren jasje dames

Ik kocht drie weken geleden een kort bruin leren jasje dames van Versano. Het is een stoere jacket gemaakt van soepel lamsleer. Hij heeft een opstaande ronde kraag en is Italiaans getailleerd. De rits wilde ik per se in het midden, omdat ik schuine ritsen en/of knopen erg onhandig vind. Dat de jas ook twee zakken heeft met luxe rits, vond ik helemaal naar mijn smaak. Doordat ik de jas vaak wil dragen, moest hij van uitstekende kwaliteit zijn en mocht hij best wel prijzig zijn. Toch vond ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet duur. Hij zit mij als gegoten en ben zeer tevreden op deze mooie jas.

De eerste keer dat ik de leren jas droeg was ik bang dat ik hem zou beschadigen. Dat was natuurlijk onzin, deze jas kan echt wel tegen een paar regendruppels. Het viel mijn omgeving op dat ik een prachtige nieuwe jas had. Mijn vriendin vroeg waar ik hem had gekocht en wilden hem ook even passen. Ik liet haar de website van Versano zien, wat een keus uit zoveel verschillende modellen! Ze vond de een na de ander super mooi. Mijn vriendin gaat een dezer dagen ook een leren jas van Versano kopen.