Seo pakketten aanschaffen: ingewikkeld?

Seo pakketten, tik dat maar eens in Google. Je krijgt een heleboel resultaten die erg uiteenlopen qua professionaliteit. Als je het basisprincipe van zoekmachine optimalisatie doorhebt, begrijp je dat je niet verder hoeft te zoeken dan de bovenste drie hits. Herhaal de zoekopdracht een week later nog een keer en een week daarna nogmaals en kies vervolgens degene die er alle drie de keren tussen staat. Deze site weet namelijk precies hoe Google in elkaar steekt. Het toppunt van ironie: een linkbuilding site die ten onder gaat aan zijn eigen slechte linkbuilding technieken.

Gekelderd

Degene die meedogenloos in ranking zijn gekelderd, hebben zeer waarschijnlijk op een machinale wijze links geplaatst op onbeduidende sites uit China of Rusland. Daar kun je in theorie eindeloos mee doorgaan, maar Google vindt dat niet zo fijn. Het wordt gezien als fraude en daarom niet gewaardeerd. Je maakt je daarmee immers schuldig aan oneerlijke concurrentie. Als dank voor dergelijke acties zak je dieper weg dan ooit. Het parametersysteem van Google – Panda genaamd – is ingericht op het herkennen van kunstmatig gesjoemel en alle alarmbellen gaan af bij het tegenkomen van deze praktijken.

De winnaar

De site die bij jouw zoektocht als beste uit de bus kwam, heeft waarschijnlijk links uitgezet in unieke, handgeschreven teksten, op relevante sites die handelen over hetzelfde vakgebied of juist op algemene sites die heel wat mensen in hun favorieten hebben staan. Denk daarbij aan Marktplaats, Startpagina, enzovoorts. Op die manier worden er veel mensen naartoe geleid en is het een blijvertje. Maak gebruik van hun diensten, want blijkbaar behoren ze tot de beste linkbuilders van het land.

Een blijvertje

Wil jij ook de gelukkige eigenaar zijn van zo’n fantastisch werkende website met een behoorlijk aantal bezoekers dat de site telkens weer weet te vinden, zorg dan allereerst dat er op de dynamiek van jouw pagina niets aan te merken valt. Vernieuw constant en schrijf een leuke blog of – indien je schrijftalent schittert door afwezigheid – laat dit aan iemand ander over. Ga in zee met dat marketingbureau waarmee Google het hoog op heeft en de traffic richting jouw site komt uit alle hoekjes en kiertjes tevoorschijn.