Veel bouwbedrijven vacatures te vinden op het internet

Ik heb een goede website gevonden waar veel bouwbedrijven vacatures te vinden zijn. Ik ben nu even afgestudeerd maar heb eerst een lange vakantie genomen. Nu is het echt tijd om aan de slag te gaan. Ik vind deze website erg goed omdat de vacatures specifiek zijn en het is altijd up to date. Zo kan ik dagelijks wel solliciteren. Ik weet nog niet zo goed wat ik precies wil en waar ik naartoe wil gaan, maar ik probeer van alles aan te pakken. Ik heb een zogezegde hands-on mentaliteit.

Op gesprek bij MeinSelect

Ik heb volgende week een gesprek bij ze, dan gaan ze mijn profiel ook bekijken en mij hopelijk meer wegwijs maken in de wereld van de bouwkunde. Ik denk dat ze een goed overzicht hebben en mij zo snel mogelijk aan een baan kunnen helpen. Het is niet even altijd makkelijk maar ik kan het ook zo bekijken dat mijn carrière nog maar net begonnen is en er nog veel op mij te wachten staat. Op een positieve manier! Ik visualiseer soms wel waar ik over tien jaar ben, het is denk ik goed om dit te blijven doen, voor je het weet is het opeens werkelijkheid!