verhuisbus met laadklep gehuurd

Afgelopen maand was het eindelijk zover. Samen met mijn vriendin ben ik verhuist naar een nieuwe woning. Al een lange tijd wilde wij verhuizen, alleen was de mogelijkheid er nog niet. Aangezien wij vorige maand zijn verhuist hebben wij ontzettend veel dingen moeten regelen. Zo zijn wij opzoek gegaan naar nieuwe meubels en moesten wij ook een verhuisbus met laadklep huren.

Op het internet staan natuurlijk ontzettend veel aanbieders. Wij hebben de aanbieders met elkaar vergeleken en kwamen uit bij Secuur autoverhuur. Een professioneel bedrijf met een uitstekende service. Zo hebben wij contact met hun opgenomen en gevraagd of wij een verhuisbus met laadklep konden huren. Dit was geen enkel probleem.

Huur

Op de afgesproken datum/tijd stond er een verhuisbus voor ons klaar. De bus zag er netjes uit en reed uitstekend. De laadruimte is erg groot. Zo konden wij snel over. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Zij zijn namelijk erg professioneel, leveren het geen wat zij beloven en hebben scherpe prijzen, dus wat wil je als klant nog meer?

Bekijk de website voor meer informatie. Mocht je vragen hebben kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail.