Wat zijn zadelzits en waar worden deze voor gebruikt?

ERGOQUIP heeft een ruim assortiment zadelzits, maar wat zijn dit eigenlijk? Zadelzits zijn stoelen die de vorm van een paardenzadel hebben. Deze stoelen worden onder andere veel gebruikt bij kappers. Deze stoelen zijn erg dynamisch en makkelijk om van op- en af te stappen. Onze zadelzits komen in een aantal verschillende modellen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende breedtes en is er keuze voor een rugleuning.

Verantwoord zitten hoeft niet duur te zijn

Zadelzits zijn ergonomische werkstoelen. De manier van ontwerpen zorgt ervoor de degene die op deze stoel zit meer rechtop zit dan op andere krukken. Dit is goed voor de rug en daarom ook goed voor onder andere vermoeidheid.

 

Vraag ERGOQUIP voor hulp

ERGOQUIP Nederland is een gespecialiseerde groothandel in het adviseren en leveren van ergonomische meubels. Wij weten alles over onze producten. Als u vragen heeft over de werking van een product, de levertijd of prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ook bij ons langskomen om producten te testen of te bekijken. Wij adviseren u wel een afspraak hiervoor te maken. Zo kunnen wij tijd reserveren om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.