Zeer snelle en hoge compensatie vertraging Transavia gekregen bij Airline-Refund

Een aantal dagen geleden ben ik samen met mijn vader op het internet op zoek gegaan naar compensatie vertraging Transavia om een bedrijf te vinden die ons kon helpen met het verkrijgen van een vergoeding.

Veel informatie te vinden op de website van Airline-Refund

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Airline-Refund. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden die ons erg aansprak. Ze beschikken onder andere over een 98% succes rate over de ingediende claims, het bedrijf is 24/7 bereikbaar en ze hanteren een no cure no pay. Dit sprak ons allebei super erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen.

Alles tot in de puntjes geregeld

We werden door Airline-Refund erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Ze hielden ons op de hoogte van de momentele stand van zaken en wij hoefde zelf verder niets te doen voor het verkrijgen van een vergoeding door de vlucht die vertraging had opgelopen. We zijn daarom ook erg tevreden over Airline-Refund. We raden het bedrijf daarom ook beide aan iedereen aan die op zoek is naar hulp bij het verkrijgen van een vergoeding voor een vluchtvertraging.